VemoHerb Muscle Kick 90 kapslí

VemoHerb
1SA0000101

Novinka z dílny VemoHerb je zaměřená na svalovou hmotu. Obsahuje extrakt z Bulharského Tribulu, Leuzeu (beta-ekdysteron), extrakt z ginkga,l-arginin a extrakt z plodů černého pepře. Díky synergnímu působení těchto složek je Muscle Kick účinným produktem, který lze doporučit každému, kdo chce efektivně podpořit tréninkové výsledky.

Balení: 90 kapslí

Typ: Doplněk stravy. Není náhradou vyvážené a pestré stravy.


899,00 Kč
Vč. DPH
Počet
IHNED k expedici
Obvykle zítra u Vás Objednávky odeslané do 9:00 jsou obvykle do druhého pracovního dne u vás

Bulgarian Tribulus

125 mg extraktu z rostliny Tribulus Terrestris pocházející z Bulharska je garancí skutečného účinku. Extrakt obsahuje 60 % furostanolového saponinu protodisocinu. Saponiny (z nichž protodioscin z Bulharského Tribulu má nejvyšší účinek) jsou látky související s mnoha procesy v těle.

Leuzea Carthamoides

Účinná složka v extraktu Leuzey je 95% beta-ekdysteron. Beta-ecdysteron se doporučuje užívat při delších fyzických výkonech

Ginkgo Biloba

Extrakt z listů ginkga je ceněn především pro účinky související s vytrvalostí.

L-arginin

Semi-esenciální kyselina l-arginin je produkována v těle, avšak pouze v malé míře, proto je třeba doplňovat ji při tréninku ve formě doplňků.

Extrakt z černého pepře

Některé studie naznačují, že aktivní složka černého pepře, piperine (extrakt v doplňku Muscle Kick je standardizován na 95 %).

Složení v 1 veganské kapsli: 

150 mg L-arginin, 125 mg extrakt Tribulus Terrestris (nadzemní části rostliny a plody) s obsahem 60 % furostanolového saponinu - determinovaného jako protodioscin, 125 mg maralí kořen (Leuzea carthamoides) (95 % beta-ekdysteronu), 80 mg extrakt z listů Ginkgo biloba (24 % ginkgoflavonových glykosidů), 5 mg extrakt z plodů černého pepře, zahušťovadlo maltodextrin, protispékavé látky fosforečnan vápenatý a stearan hořečnatý.

Doporučené dávkování: 

Berte 1 kapsli denně 3 krát denně. Výrobce uvádí 1-2 kapsle 3x denně.

Upozornění: 

Může snižovat srážlivost krve. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí a slunce.

1 další ve stejné kategorii: