MyoTec I Love BIO Protein 1,4kg natural

MyoTec
ZM00000101

1 499,00 Kč
Vč. DPH
Počet
IHNED k expedici
Obvykle zítra u Vás Objednávky odeslané do 9:00 jsou obvykle do druhého pracovního dne u vás

I lOVE BIO PROTEIN
 
I Love BIO Protein si neklade za cíl nic menšího než nabídnout ty nejčistší bílkoviny, které můžete použít v rámci doplňkové výživy. Jde o výběrovou směs proteinů v BIO v kvalitě pocházející od lokálních rakouských producentů s mlékem z biofarem v Rakousku, Švýcarsku, Německu a Velké Británii. Neobsahuje žádné geneticky modifikované přísady, žádné růstové hormony, umělá sladidla, syntetické složky ani balastní aditiva. Je použita směs proteinového koncentrátu ze syrovátky a mléčného koncentrátu získaného přímo z kravského mléka - tyto složky nejsou průmyslově ani tepelně upravovány. Díky tomu má I Love BIO Protein naprosto bezkonkurenční smetanovou chuť a maximální využitelnost bílkovin pro organismus.
Pro koho je I love BIO Protein určen?
- Pro všechny zaměřené na zdravý životní styl
- Pro všechny aktivní i vrcholové sportovce
- Ideální zdroj bílkovin pro zástupce všech věkových kategoríí
- Pro každého kdo podporuje a upřednostňuje poctivou kvalitu

Jasný původ v certifikované kvalitě BIO

I když se vše může zdát jednoduché, trvalo nám opravdu velmi dlouho "poskládat" tento výrobek dle našich požadavků, tedy z pohledu kvality, zdrojů a samozřejmě i co nejlepší chuti. Pokud je hlavním kritériem kvalita, tedy jasný původ mléka, potažmo bílkoviny, a následně zpracování v souladu s nejvyššími standardy kvality včetně etických požadavků, je ideálním řešením lokální evropská produkce - tedy opak globálních mlékárenských korporací s produkčními linkami na všech kontinentech, jejichž suroviny dnes využívá kvůli bezkonkurenčně nízké ceně většina značek. To však není naší filozofií, proto I Love BIO Protein obsahuje ty nejkvalitnější bílkoviny z lokální rakouské mlékárny s nejvyššími standardy kvality a garancí jasného původu mléka.

Víc nepotřebujete = Nedenaturovaný syrovátkový protein a nativní mléčný koncentrát 

V receptuře I love BIO Proteinu je optimalizován obsah dvou hlavních zdrojů bílkovin v poměru 1:1. První složkou je nedenaturovaný syrovátkový proteinový koncentrát získaný ultrafiltrací tekuté syrovátky, druhou pak nativní mléčný koncentrát získaný ultrafiltrací přímo z kravského mléka. Mléčný koncentrát je složený z 20 % nativního syrovátkového proteinu a 80 % micelárního kaseinu.
Proč tyto přísady náročné na výrobu? Nedenaturovaný syrovátkový proteinový koncentrát neprošel žádnou úpravou (tepelnou, chemickou nebo jinou), která by poškodila přirozenou stavbu bílkoviny. Proto je výsledný protein v co nejvíce přirozeném stavu a tedy i nejlépe využitelný pro tělo. 
Podobné je to i s nativním mléčným koncentrátem, který taktéž obsahuje syrovátkový protein, důležité je ale slovo nativní. Znamená to, že nebyl vyroben jako vedlejší produkt při výrobě sýra a neobsahuje tak žádné nežádoucí složky, navíc se jeho složení více blíží mateřskému mléku. Poslední jmenovanou složkou je micelární kasein, který je obsažen opět v nativní formě, bez problematických kaseinátů.
Syrovátkový koncentrát zase obsahuje složky (glykomakropeptidy = proteinové frakce), které v nativním syrovátkovém proteinu vůbec nejsou, proto je kombinace těchto dvou zdrojů nejlepším možným řešením. Ultrafiltrace je pak zárukou, že se protein ze syrovátky i mléka získá v co nejčistší možné formě.
Složení tedy jednoduše popsáno vypadá takto:
- 1/2 nedenaturovaný syrovátkový proteinový koncentrát (zdroj BIO syrovátka) = syrovátkový protein
- 1/2 nativní mléčný proteinový koncentrát (zdroj BIO mléko) = 20% nativní syrovátkový protein, 80% micelární kasein

3:2 = optimální poměr rychlých a pomalých proteinů pro kteroukoliv denní dobu
Mezi jednotlivými proteinovými zdroji je rozdíl také z hlediska rychlosti jejich vstřebávání v organismu. Zatímco syrovátkový a nativní syrovátkový protein se vstřebávají rychle, micelární kasein naopak pomalu. Poměr mezi složkami z hlediska zásobení organismu živinami je tak 3:2 (rychlé : postupné), proto se I Love BIO hodí do kterékoli denní periody - ať už jako potréninková regenerace nebo jako tzv. druhá večeře, která zajistí dostatek živin pro regeneraci i během spánku. Takovéto složení odpovídá nejnovějším poznatkům v rámci sportovní výživy i lidskému zažívacímu traktu a jeho typologii.
A v čem je I Love BIO Protein vhodný pro naše zažívání?

Je všeobecně známým faktem, že existují dva hlavní typy mléka dle původu: albuminózní a kaseinové. Albuminózní mléko je např. mléko lidské a právě zde tvoří převažující část bílkoviny rychlé nad bílkovinami pomalými. Opakem je tzv. kaseinové mléko, např. kravské, kde tvoří převažující část bílkoviny pomalé. Oba typy tedy mají svůj jasný význam a poměr, který je dán již v původním stavu "matkou přírodou". Snahou tohoto produktu tedy není jen maximální využitelnost, ale i zachování vlastností, které jsou pro náš organizmus přirozené.
 
Balení: 1,4 kg

Příprava: jedna vrchovatá odměrka představuje cca 25 g. Doporučenou porci 25 g řádně rozmíchejte ve vodě. Poměr ředění je 25 g na 250 ml vody. 

Doporučené dávkování:
 
 Během dne
 Před výkonem
 Během výkonu
 Po výkonu
 Večer
 TD*
 x
 x
 x
 ND**
 x
 x
TD* Tréninkové dny, ND** Netréninkové dny
Upozornění: Není určeno pro děti. Ukládejte mimo dosah dětí! Neobsahuje látky dopingového charakteru. Skladujte v suchu, chladu a temnu. Chraňte před mrazem. Výrobce ani dovozce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Součástí balení je odměrka.
Alergeny vyznačeny tučně. Může obsahovat stopy lepku. 
 

Výživové údaje:
 
 Počet dávek v balení: 56 x 25 g
 100 g
 v dávce 25 g
 Energetická hodnota
 1607,75 kJ / 379,25 kcal
 402 kJ / 94,81 kcal
 Tuky
 3,25 g
 0,81 g
   Z toho nasycené mastné kyseliny 
 2,10 g
 0,53 g
 Sacharidy
 7,50 g
 1,88 g
   Z toho cukry 
 7,50 g
 1,88 g
 Bílkoviny
 80 g
 20 g
 Sůl
 1,53 g
 0,38 g

Aminokyselinové spektrum:
 
 Obsah důležitých aminokyselin
 100 g
 v dávce 25 g
 Esenciální aminokyseliny
 51,1 g
 12,78 g
  BCAA
 16,4 g
 4,1 g
   L- valin
 4,0 g
 1,0 g
   L- leucin
 8,2 g
 2,05 g
   L- isoleucin
 4,2 g
 1,05 g
  L- lysin
 7,2 g
 1,8 g
 L- methionin
 1,8 g
 0,45 g
 L- fenylalanin
 3,2 g
 0,8 g
 L- threonin
 3,7 g
 0,93 g
 L- tryptofan
 1,3 g
 0,33 g
 L- arginin
 2,5 g
 0,63 g
 L- kyselina glutamová
 15 g
 3,75 g


Složení: BIO syrovátkový proteinový koncentrát 50 %, BIO mléčný proteinový koncentrát 50 %.
(Původ surovin - Rakousko, Švýcarsko, Německo, Velká Británie)
 

Instantní proteinová formule obsahující špičkové zdroje bílkovin garantovaného původu a čistoty v certifikované kvalitě BIO.

16 dalších ve stejné kategorii: