MyoTec Royal Protein 2kg čokoláda-pistácie

MyoTec
5H00000101

1 249,00 Kč
Vč. DPH
Počet
Vyprodáno

Royal Protein 2kg
Instantní proteinová formule s přírodním sladidlem steviolglykosid obsahující špičkové zdroje bílkovin garantovaného původu a čistoty. Obsah bílkovin se pohybuje dle příchutě v rozpětí 77% - 80% bílkovin. 
Základ tvoří výběrová směs bílkovin v garantovaném poměru 1:1 (nedenaturovaný syrovátkový proteinový koncentrát : nativní mléčný proteinový koncentrát). Royal Protein je obohacen o aditivum multivitamínu (25% RHP) v každé dávce. Použité zdroje bílkovin pochází z lokální rakouské a německé produkce s nejvyššími standardy kvality a garancí jasného původu. Produkt je GMO free, rBGH (rBST) free a bez obsahu umělých sladidel. 

Základ - Kvalita a původ bílkovin 

I když se vše může zdát jednoduché, trvalo nám opravdu velmi dlouho, "poskládat" tento produkt dle našich požadavků, tedy z pohledu kvality a zdrojů. Pokud je hlavním kritériem kvalita, tedy jasný původ mléka, potažmo bílkoviny, a následně zpracování v souladu s nejvyššími standardy kvality včetně etických požadavků, je ideálním řešením lokální evropská produkce, tedy opak globálních mlékárenských korporací s produkčními linkami na všech kontinentech, jejichž suroviny dnes využívá díky bezkonkurenčně nízké ceně většina značek.
Samozřejmě, pokud by byl našim cílem zisk, zaměříme se v první řadě na nízkou cenu a chuť produktu, v tomto případě by stačilo vytvořit další  "Whey Protein", nakoupit levnou surovinu a produkt "napumpovat" umělými sladidly. To však není naší filozofií, ani cílem značky Myo-Tec, proto Royal Protein obsahuje ty nejkvalitnější bílkoviny z lokální rakouské a německé produkce s nejvyššími standardy kvality a garancí jasného původu mléka a to v kombinaci se steviolglykosidy. 

"Whey Protein + Native Whey + Micellar Casein" v jednom balení

V receptuře Royal Proteinu je optimalizován obsah dvou hlavních zdrojů bílkovin v poměru 1:1. První složkou je nedenaturovaný syrovátkový proteinový koncentrát získaný ultrafiltrací tekuté syrovátky, druhou pak nativní mléčný koncentrát získaný ultrafiltrací přímo z kravského mléka. Každá dávka tak nabízí ideální mix obsahující jak klasický "whey protein" bohatý na glykomakropeptidy, alfa-laktalbumin, beta-laktoglobulin a další frakce, tak nativní mléčnou bílkovinu zahrnující "native whey" a micelární kasein.
Nativní syrovátková bílkovina nabízí oproti klasické syrovátkové bílkovině mírně vyšší obsah esenciálních aminokyselin, klasická syrovátková bílkovina zase obsahuje glykomakropeptidy, které nejsou v nativní syrovátkové bílkovině obsaženy vůbec, proto je mix obou ideálním řešením.

Royal Protein - výběrová směs bílkovin v garantovaném poměru 1:1
  • 1/2 nedenaturovaný syrovátkový proteinový koncentrát (zdroj syrovátka) = whey protein
  • 1/2 nativní mléčný proteinový koncentrát (zdroj mléko) = 20% native whey protein, 80% micellar casein
3:2 = optimální poměr "rychlých a pomalých" proteinových frakcí pro kteroukoliv denní dobu, včetně potréninkové suplementace

Poměr rychlých (fast-release) proteinových frakcí a pomalých (slow-release) proteinových frakcí je v Royal Proteinu optimalizován na poměr 3:2, takže je produkt vhodný do kterékoliv denní periody, včetně potréninkové regenerace, nebo případně jako tzv. “druhá večeře”. Jinými slovy to znamená, že 60% produktu tvoří rychle vstřebatelné proteinové frakce a 40% proteinové frakce s postupným uvolňováním aminokyselin, což odpovídá jak nejnovějším poznatkům v rámci sportovní výživy, tak lidskému zažívacímu traktu a jeho typologii.
Je všeobecně známým faktem, že existují 2 hlavní typy mléčných bílkovin dle původu: albuminózní a kaseinové. Albuminózní mléko je např. mléko lidské a právě zde tvoří převažující část bílkoviny rychlé nad bílkovinami pomalými. Opakem je tzv. kaseinové mléko, např. kravské, kde tvoří převažující část bílkoviny pomalé nad bílkovinami rychlými. Oba typy bílkovin tedy mají svůj jasný význam a poměr, který je dán již v původním stavu "matkou přírodou".
Snahou tohoto produktu tedy není jen maximální bioaktivita, tedy minimální denaturace proteinových frakcí, ale i zachování faktorů, které jsou pro náš organizmus přirozené.

Royal Protein - rychlé proteinové frakce (60%):
  • Syrovátkový protein - zdroj nedenaturovaný syrovátkový proteinový koncentrát
  • Nativní syrovátkový protein - zdroj nativní mléčný proteinový koncentrát
Royal Protein - pomalé proteinové frakce (40%):
  • Micelární kasein - zdroj nativní mléčný proteinový koncentrát
Jde to i bez umělých sladidel 

Royal Protein je oslazen pouze steviolglykosidy, neobsahuje tedy žádná umělá sladidla. Vyzkoušet můžete jednu z našich pěti příchutí, budete příjemně překvapeni! 

Multivitamín v každé dávce
Každá dávka Royal Proteinu, obsahuje 25% RDA dávky multivitamínu. Možná se Vám to bude zdát málo, ale zeptejte se sami sebe, zda si myslíte, že je Vaše tělo uzpůsobeno k tomu, přijmout denní dávku vitamínů naráz v jedné "superdávce"? Odpověd zní samozřejmě ne, protože mnoho vitamínů, zejména B vitamíny, jsou rozpustné ve vodě a opustí Vaše tělo močí velmi rychle, proto je ideální průběžné dávkování během dne. Jak známo vitamíny jsou životně nezbytné pro efektivní využití energie z potravy, kterou přijímáte, proto jsou i součástí tohoto produktu.
Pro koho je Royal Protein určen?
  • Pro všechny silové sportovce (kulturistika, silové sporty), zaměřené na zdravý životní styl
  • Pro všechny jedince zaměřené na kvalitní zdroj bílkovin s jasným původem, bez obsahu umělých sladidel
  • Pro všechny sportovce požadující špičkovou stravitelnost, bez nežádoucích vedlejších účinků (plynatost, těžké trávení)
  • Pro každého kdo upřednostňuje kvalitu a funkčnost

Balení: 2 kg

Dávkování: Jedna dávka = 25 g (1 vrchovatá odměrka) na 250 ml vody. V závislosti na potřebě bílkovin konzumujte 1-3 dávky denně mezi jídly, popř. po ukončení tréninku. Poměr tzv. rychlých (fast-release) bílkovin a tzv. pomalých (slow-release) je v produktu optimalizován na poměr 3:2, takže je produkt vhodný do kterékoliv denní periody včetně potréninkové regenerace nebo případně jako tzv. druhá večeře.
Upozornění: Ukládejte mimo dosah dětí. Nneí určeno pro děti. Neobsahuje látky dopingového charakteru. Skladujte v suchu při teplotě do 30 stupňů Celsia, mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce ani dovozce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Obsahuje potenciální alergeny: syrovátková bílkovina, mléčná bílkovina, laktóza, sójový lecitin. Může obsahovat stopy lepku a vaječné bílkoviny.
Výživové údaje příchuť čokoláda-pistácie:
 
 Počet dávek v balení: 80 x 25 g
 100 g (%DDD)**
 v jedné dávce (25 g)* (%DDD)**
 Energetická hodnota
 1546 kJ / 369 kcal
 387 kJ / 92 kcal
 Tuky
 3,84 g
 0,96 g
  Z toho nasycené mastné kyseliny
 0,59 g
 0,15 g
 Sacharidy
 7,76 g
 1,94 g
  Z toho cukry
 5,55 g
 1,39 g
 Bílkoviny
 78,79 g
 19,70 g
 Sůl
 0,49 g
 0,12 g
 Vitamín C
 80 mg (100%)
 20 mg (25%)
 Niacin
 16 mg (100%)
 4 mg (25%)
 Vitamín E
 12 mg (100%)
 3 mg (25%)
 Kyseliny panthotenová
 6 mg (100%)
 1,5 mg (25%)
 Vitamín B6
 1,4 mg (100%)
 0,35 mg (25%)
 Vitamín B2
 1,4 mg (100%)
 0,35 mg (25%)
 Vitamín B1
 1,1 mg (100%)
 0,275 mg (25%)
 Kyselina listová
 200 μg (100%)
 50 μg (25%)
 Biotin
 50 μg (100%)
 12,5 μg (25%)
 Vitamín B12
 2,5 μg (100%)
 0,625 μg (25%)
*1 dávka odpovídá 25g, balení obsahuje 80 dávek
**%DDD - % doporučené denní dávky


Aminokyselinové spektrum příchuť čokoláda-pistácie:
 
 100 g
 v jedné dávce (25 g)*
 Esenciální aminokyseliny
 36,2 g
 9,1 g
 BCAA
 17,7 g
 4,43 g
 L-valin
 4,5 g
 1,12 g
 L-leucin
 8,4 g
 2,10 g
 L-isoleucin
 4,8 g
 1,21 g
 L-lysin
 7,2 g
 1,80 g
 L-methionin
 1,7 g
 0,43 g
 L-fenylalanin
 3,2 g
 0,79 g
 L-threonin
 4,8 g
 1,21 g
 L-tryptofan
 1,6 g
 0,41 g
 L-arginin
 2,3 g
 0,59 g
 L-kyselina glutamová
 16,0 g
 3,99 g
*1 dávka odpovídá 25g, balení obsahuje 80 dávek


Složení příchuť čokoláda-pistácie: ultrafiltrovaný nedenaturovaný syrovátkový proteinový koncentrát (47%) (původ - Rakousko, Německo), ultrafiltrovaný nativní mléčný proteinový koncentrát (80% micelární kasein, 20% syrovátkový protein) (47%) (původ - Rakousko), kakaový prášek, aroma, emulgátor - sojový lecithin, zahušťovadlo - xantanová guma (zdroj - fermentace), směs vitamínů (vitamín C (kyselina L-askorbová), niacin (nikotinamid), vitamín E (DL-alfa-tokoferyl acetát), kyselina pantothenová (D-pantothenát vápenatý), vitamín B6 (pyridoxin hydrochlorid), vitamín B2 (riboflavin), vitamín B1 (thiamin mononitrát), kyselina listová, D-biotin, vitamín B12 (kyanokobalamin)), sladilo - steviolglykosidy
 

Potravina určená pro zvláštní výživu, vhodná pro sportovce, se sladidlem steviolglykosid.

16 dalších ve stejné kategorii: