EKOLIFE NATURA Probiotics Sacharomyces Boulardi 30 kapslí (Probiotika Saccharomyces Boulardii)

EKOLIFE NATURA
1N12000101

Směs probiotik a prebiotik ve speciálních kapslích rostlinného původu se zpožděným rozpuštěním. Doplněk je určen pro každého, kdo hledá efektivní doplnění probiotických kultur. Těch je v produktu obsaženo rovnou pět druhů – Saccharomyces boulardii, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium longum.

Balení: 30 kapslí (16,9 g)

Typ: Doplněk stravy. Není náhradou vyvážené a pestré stravy.


349,00 Kč
Vč. DPH
Počet
IHNED k expedici
Obvykle zítra u Vás Objednávky odeslané do 9:00 jsou obvykle do druhého pracovního dne u vás

Směs probiotik a prebiotik pro efektivní doplnění probiotických kultur.

vitamin%20ikony_2_2.png

Co může způsobit stres nebo nedostatečná strava

Vlivem chronického stresu, nedostatečně pestré stravy, nadměrné konzumace alkoholu nebo toxinů z okolí může dojít ke vzniku nerovnáhy ve střevní mikroflóře. Hladina prospěšných kultur se sníží, zatímco hladina nežádoucích vzroste. To může být dále výchozím stavem pro vznik různých nespecifických problémů se zažívacím traktem – nadýmáním, pocity těžkosti, bolestmi, průjmy atd. Tyto problémy můžou přerůst do chronického stádia (syndrom dráždivého tračníku, ….) nebo můžou vést k sekundárním problémům (syndrom propustného střeva,...) a může dojít i k rozvoji onemocnění jako je Crohnova choroba, ulcerózní kolitida apod. Všechny tyto problémy mají jedno společné – nerovnováhu střevního mikrobiomu a následný zánět v zažívacím traktu.

Proč prebiotika

Prebiotika jsou obvykle oligosacharidy sloužící jako základ pro růst probiotik. Velmi významně podporují účinnost probiotik, doporučuje se užívat je společně.

Mikrobiom jako základ fungování těla

Vyrovnaná hladina prospěšných kultur v zažívacím traktu nesouvisí pouze s dobrým trávením. Je velmi dobře popsáno a prokázáno, že stav střev souvisí také s psychikou (střeva a mozek jsou propojena nervovou soustavou, existuje tzv. osa gut-brain), a s činností organismu. Zažívací trakt je branou do těla a jeho stav se tak odráží na stavu celého organismu.

DR HPMC kapsle

Probiotics je v novém typu kapslí rostlinného původu, tzv. DR (delayed release) HPMC (hydroxypropylmethylcelulóza) kapslích. Unikátní rostlinný polymer, z něhož jsou vyrobeny, chrání obsah před aciditou žaludku a umožňuje jej dopravit až do tenkého střeva. Rovněž jsou také ochráněny hygroskopické a na vlhko citlivé složky.

Výživové údaje

 Počet dávek v balení: 30 x 1 kapsle
 v 1 kapsli
 Směs prebiotik (fruktooligosacharidy v inulinu)
 370 mg
 Saccharomyces boulardii
 5 miliard MO
 směs probiotických bakterií 
 (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium breve,
 Bifidobacterium infantis,   Bifidobacterium longum)
 110 mg/1,5 miliardy MO

Složení v 1 kapsli: 

Směs prebiotik (fruktooligosacharidy v inulinu) 370 mg, Saccharomyces boulardii 5 miliard MO, směs probiotických bakterií (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium longum) 110 mg/1,5 miliardy MO, obal DR tvrdá kapsle (hydroxypropylmethylcelulóza). MO—mikroorganismů v době výroby.

Dávkování:

1 kapsle denně. Dostatečně zapijte vodou, džusem nebo jinou tekutinou.

Upozornění: 

Po otevření uchovávejte v lednici. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není náhrada pestré stravy. Skladujte v chladu, suchu, mimo dosah dětí a přímého slunce.

2 dalších ve stejné kategorii:

Zákazníky před vámi zaujalo také: