WARRIOR Aminos BCAA Powder 360g krazy cola

WARRIOR
28G0000101

519,00 Kč
Vč. DPH
Počet
Vyprodáno

AMINOS BCAA + ELECTROLYTE BOOSTER
Doplněk stravy v prášku, se sladidlem.
Intra-tréninkový nápoj Warrior Aminos je pokročilou kombinací větvených aminokyselin v poměru 8:1:1 (leucin, iso-leucin, valin), synergního komplexu pro posílení svalové pumpy a transportu mikronutrientů a elektrolytů pro efektivní hydrataci při výkonu.
Warrior Aminos je výsledkem více než rok trvajícího výzkumu a vývoje. Ten měl za cíl vytvořit intra-tréninkový nápoj s maximální možnou účinností, který bude skvěle chutnat a především pomůže překonat dosavadní výkonnostní omezení. Warrior Aminos těchto cílů dosáhl díky důrazu na tři souběžné oblasti, které je během vysokointenzivního tréninku třeba podpořit – dodání energie a posílení tréninkových výsledků, efektivní hydrataci a posílení regeneraci. Díky tomu lze Warrior Aminos užívat i jako před-tréninkový nebo potréninkový nápoj. Před tréninkem se postará o efektivní hydrataci = doplní potřebné elektrolyty (sodík, hořčík, vápník a draslík), zatímco po výkonu posílí regeneraci = BCAA a glutamin.
Warrior Aminos = budování čisté svalové hmoty + podpora svalové pumpy + podpora vytrvalosti + doplnění elektrolytů a posílení regenerace.
Warrior Aminos je ideální volbou zejména u vysokointenzivních silových a funkčních tréninků. Nabízí všestrannou podporu pro okamžité posílení výkonu a tréninkových výsledků = dodává tělu nezbytné palivo a živiny pro fungování při nadměrné fyzické zátěži. V každém balení doplňku Aminos naleznete 30 dávek – pokud cvičíte 3x týdně, vystačí vám jedno balení na 3 měsíce!
Speciální poměr 8:1:1 je určen výhradně pro intra-tréninkovou suplementaci = zvýšený obsah leucinu garantuje optimální stimulaci tzv. mTOR mechanizmu
Navýšený obsah leucinu má svůj zásadní význam při dávkování během a bezprostředně po ukončení tréninku. Tzv. mTOR mechanizmus je zodpovědný za optimální potréninkovou proteosyntézu. Leucin je jedním z nejsilnějších stimulátorů mTOR mechanizmu. Pro suplementaci během dne je naopak vhodný klasický poměr 2:1:1.
Zaměření produktu
  • Cross-funkční trénink
  • Kulturistika + fitness
  • Body-weight trénink
  • Funkční trénink
  • Dynamický silový trénink
Hlavní benefity
  • Všestranný intra-tréninkový doplněk (s možností užití před i po tréninku)
  • Maximalizace výkonu a tréninkových výsledků
  • Posílení regenerace
  • Efektivní hydratace – doplnění elektrolytů
  • Na jednu dávku: 6.250 mg směsi pro podporu svalů a vytrvalosti = BCAA v poměru 8:1:1 (leucin, iso-leucin, valin / zdroj fermentační technologie) + mikronizovaný l-glutamin, 4.500 mg směsi pro podporu svalové pumpy a efektivního transportu mikronutrientů = AAKG, mikronizovaný citrulin-malát, mikronizovaný taurin, mikronizovaný l-glycin, 600 mg směsi pro efektivní doplnění elektrolytů = chlorid sodný, dikalcium fosfát, chlorid draselný, oxid hořečnatý
Garance společnosti KFB Enterprises Inc.
  • Přímý výrobce a garant značky Warrior (Velká Británie)
  • Vyrobeno v souladu s normami ISO 22000, ISO 900
  • Vyrobeno v souladu se standardy IFS a GMP
Obsažené složky
BCAA
Takzvané aminokyseliny s větveným řetězcem (leucin, izoleucin, valin) jsou při podání před výkonem zdrojem energie, pomáhají oddálit únavu a maximalizovat tréninkové výsledky.
L-glutamin
Glutamin je neesenciální aminokyselina, její dostatečná hladina v těle souvisí se zastavením katabolických procesů, posílením proteosyntézy, antioxidačními procesy, stavem střeva a odstraněním toxického amoniaku z organismu.
AAKG
AAKG neboli arginin-alfa-ketoglutarát se skládá z argininu a alfa-ketoglutarátu. Jeho účinky souvisí s výkonem při krátkodobých a vysoce intenzivních pohybech.
Citrulin malát
Citrulin malát je kombinací molekul citrulinu a malátu (zde v poměru 2:1). V těle se citrulin malát mění na L-citrulin a malát. Je prokázáno, že účinky citrulinu souvisí s hladinou oxidu dusnatého v krvi.
Taurin
Neesenciální aminokyselina, jejíž vlastnosti souvisí s fyzickým výkonem, hladinou tekutiny ve svalech a hladinou kyseliny mléčné.
L-glycin
Glycin je neesenciální aminokyselina, která je součástí kolagenu a elastinu. Její vlastnosti souvisí se stavem trávícího systému a podporou při zánětu.
Elektrolyty
Sodík, draslík, hořčík a vápník jsou minerály, které se z těla vytrácejí při nadměrné fyzické aktivitě pocením. Při poklesu hladin těchto minerálů v organismu dochází ke zhoršení fyzického i psychického výkonu, zejména při nadměrné zátěži je tedy třeba je do organismu efektivně doplňovat.
Balení: 360 g
Dávkování: 12 g prášku (2 odměrky) dobře rozmíchejte v 250 ml studené vody (množství si můžete přizpůsobit dle šejkru). Konzumujte během tréninku. Balení obsahuje 30 dávek.
Upozornění: Není vhodné pro děti a mladistvé do 18 let, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí a slunečního záření. Pokud užíváte léky na předpis, konzultujte užívání produktu s lékařem. Může obsahovat stopy mléka, vajec, sóji, lepku, arašídů a suchých skořápkových plodů.
Výživové údaje:
 100 g
 9 g (2 odměrky)
 Energetická hodnota
 1313,3 kJ/ 313,7 kcal
 157,6 kJ/ 37,8 kcal
 Tuky
 0 g
 0 g
  Z toho nasycené mastné kyseliny
 0 g
 0 g
 Sacharidy
 0 g
 0 g
  Z toho cukry
 0 g
 0 g
 Bílkoviny
 74,2 g
 8,9 g
 Sůl
 0 g
 0 g
 Instantizované aminokyseliny
 s větveným řetězcem -   iBCAA 
 (poměr Leucin:Izoleucin:Valin je 8:1:1)
 5520 mg
 mikronizovaný glutamin
 1000 mg
 Arginin AKG 2:1
 500 mg
 instantizovaný mikronizovaný
 citrulin malát (2:1)
 1000 mg
 mikronizovaný taurin
 2000 mg
 mikronizovaný L-Glycin
 1000 mg
 chlorid sodný
 396,36 mg
 chlorid draselný
 102,36 mg
 vápenaté soli kyseliny fosforečné
 93,96 mg
 oxid hořečnatý
 7,32 mg
Složení v 1 dávce (12 g): Instantizované aminokyseliny s větveným řetězcem - iBCAA (poměr Leucin:Izoleucin:Valin je 8:1:1) 5520 mg, mikronizovaný L-Glutamin 1000 mg, Arginin AKG 2:1 500 mg, mikronizovaný citrulin malát (2:1) 1000 mg, mikronizovaný taurin 2000 mg, mikronizovaný L-Glycin 1000 mg, chlorid sodný 396,36 mg, chlorid draselný 102,36 mg, vápenaté soli kyseliny fosforečné 93,96 mg, oxid hořečnatý 7,32 mg, aroma, sladidlo sukralóza, barvivo kurkuma (jen příchuť Lightnin lemonade), barvivo betanin (jen příchuť Wicked watermelon).

16 dalších ve stejné kategorii: