Ramissio Detox plasters

Ramissio
RAMDETOX

Detoxikační náplasti Vám pomohou znovu nabýt ztracenou rovnováhu, poskytnou úlevu znavenému organismu a umožní užívat si života s novou lehkostí. Balení obsahuje 14 ks detoxikačních náplastí.

Počet kusů v balení: 14 ks (nové balení)

Země původu: Čína

Je nám to líto, ale prodej bez náhrady skončil.


779,00 Kč
Vč. DPH
Počet
Vyprodáno

Do svého nitra neustále přijímáme spoustu darebných látek. Zatímco některé z nich náš organismus zpracuje pro svou potřebu, ty nepotřebné se snaží co nejefektivněji vyloučit. Dobrá životospráva mu do velké míry umožňuje tento nikterak jednoduchý proces zvládat s relativní lehkostí. V rušném chvatu dnešní doby ovšem někdy není lehké všechny správné zásady a pravidla dodržovat.

Lidé z východní Asie již před mnohými staletími postupně objevovali užitečné vlastnosti tzv. dřevného octu a zároveň zkoumali využití reflexních bodů na chodidle. Z těchto poznatků pak vycházeli současní vědci a díky precizně promyšlenému složení a principu osmózy dokáží detoxikační náplasti Ramissio skrze pokožku podpořit cirkulaci krve, absorbovat nevhodné látky?????? a ulevit tím tak znavenému tělu i duši.

Doporučená aplikace:

Lidské chodidlo obsahuje celkem 60 akupunkturních bodů, z nichž každý je propojený se specifickou funkcí našeho organismu. Proto doporučujeme náplasti umísťovat právě na chodidla. Ve specifických případech pomáhá nalepit náplast i přímo na problematické místo – záda, kolenní kloub, krk, atd.

Náplasti nejlépe fungují v noci, kdy je tělo v klidu. Po odebrání náplastí postižené místo dobře umyjte.

Buďte připraveni na to, že náplasti budou tmavé až černá a také zapáchající – to je důsledek absorpce vašich tělesných tekutin, jenž nyní obsahují i vyloučené toxiny.

Složení:

Bambusový ocet (156 mg), ---otec--- (156 mg), vitamin C (45 mg), Houttuynia Cordata Thunb (33,8 mg), list mišpule (30 mg), chitin (22,6 mg), levandulový extrakt (26,3 mg), dextrin (22,6 mg), turmalín (7,5 mg).

16 dalších ve stejné kategorii: